Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inteligența Artificială 4.0 @UBB

31.01.2023 @ 10:00 am - 2:00 pm

Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Babeș-Bolyai, organizează evenimentul Inteligența Artificială 4.0 @UBB, marți 31 ianuarie 2023, orele 10:00-14:00 la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC), str. Valea Chintăului nr. 1, Cluj-Napoca.

Prezentările vor fi susținute de cadre didactice și colaboratori ai facultății care vor evidenția competențele avansate în domeniul Inteligenței Artificiale și rezultatele cu puternic impact aplicativ pe care Facultatea de Matematică și Informatică le are. Tema principală este Inteligența Artificială (IA) ca mecanism în rezolvarea de probleme, urmărind să arătăm ceea ce poate să facă IA pentru comunitatea din jurul nostru. În particular, ne vom referi la rezultate ale cercetărilor de IA în domenii precum sănătate, educație, psihologie, economie, transporturi, finanțe, bioinformatică, mediu, agricultură și informatică. Acesta este primul eveniment dintr-o serie de astfel de dezbateri, pe subiecte largi din matematică și informatică.

Participarea este gratuită dar vă rugăm să vă înregistrați accesând linkul https://forms.office.com/e/x4cnwEWznX până cel târziu în data de 24 ianuarie 2023.

Details

Date:
31.01.2023
Time:
10:00 am - 2:00 pm
Event Category:

Organizer

Facultatea de Matematică și Informatică
View Organizer Website

Venue

Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC)
Valea Chintaului nr. 1
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map