Palombella Rossa Film Club

Facultatea de Litere, sala 131 Str. Horea, nr. 31, Cluj-Napoca

Cercul de film Palombella Rossa din cadrul Facultății de Litere UBB vă invită la întâlnirile organizate în perioada 8 martie – 17 mai 2024.

Expoziție de Artă Sacră

Galeria de Artă Făclia str. Clinicilor nr. 33, Cluj-Napoca

Facultatea de Teologie Ortodoxă vă invită la vernisajul Expoziției de Artă Sacră din cadrul Galeriei de Artă Făclia. Expoziția este organizată de Lect. univ. dr. Alin Trifa și asist. asoc. drd. Gabriel Solomon. Expun profesori și studenți de la Secția …

Expoziție de Artă Sacră Read More »

Noi perspective asupra comentariului la Sentințe al lui Jean de Mirecourt — cazul manuscrisului BnF, ms. lat. 15882

Facultatea de Istorie și Filosofie, sala Fr. Chamoux și platforma Zoom str. M. Kogălniceanu nr. 1, Cluj-Napoca

Facultatea de Istorie și Filosofie vă invită la prelegerea susținută de Dna. Mădălina Pantea, Universitatea Babeș-Bolyai. Evenimentul face parte din seria de conferinţe care ilustrează viaţa ştiinţifică din cadrul Centrului de Filosofie Antică şi Medievală al UBB.

The Life-World, Embodiment, and Vaccine

Platforma Zoom

Facultatea de Istorie și Filosofie prin departamentul de Filosofie vă invită la prelegerea susținută de dl. Uldis Vēgners, Rīga Stradiņš University.

Impozitarea, o temă economică de actualitate

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, sala 118

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor prin Departamentul de Economie Politică în colaborare cu Free Market Road Show (FMRS) vă invită la conferința pe tema impozitării, avându-i ca vorbitori pe Barbara Kolm, Richard Teather, Michael Jäger și Krassen Stanchev.

O radiografie a Francofoniei din România

Amfiteatrul Simone Veil Str. Emmanuel de Martonne nr. 1, Cluj-Napoca

Fundația Universității Babeș-Bolyai vă invită la o nouă întâlnire în cadrul programului Universitatea vârstei a 3-a. Prelegerea va fi susținută de Dna. asistent univ. Anamaria Lupan, Facultatea de Litere.