OPORTUNITATI DE FINANTARE
UEFISCDI anunta lansarea competitiilor pentru PROIECTE COLABORATIVE DE CERCETARE si PROIECTE DE MOBILITATI  din cadrul Programului Cercetare asociat Mecanismului Financiar SEE 2014-2021 (https://uefiscdi.ro/eea-norway-grants).

Institutul STAR-UBB deschide competitia 2018 pentru aplicatii academice in cadrul urmatoarelor programe  dedicate cadrelor didactice/cercetatorilor si studentilor: (1) Advanced Fellowships Interne; (2) Advanced Fellowships Externe; (3) UBB Student Fellowships pentru Doctoratul European. Mai multe informatii cu privire la competitiile deschise se gasesc la adresa: http://cercetare.ubbcluj.ro/ro/fellowships-2018-in-cadrul-institutului-star-ubb/.

Academia de Stiinte din Turcia (T.U.B.A. Academy) a lansat programul de Premii Academice adresate oamenilor de stiinta. Programul a debutat in anul 2015, cu scopul de a incuraja si stimula societatea oamenilor de stiinta din diferite domenii de cunoastere precum: inginerie si stiinte, sanatate si stiintele vietii, stiinte sociale si umaniste. Premiul academic consta in decernarea unei medalii, insotita de suma de 30000 USD pentru fiecare categorie de cunoastere. Pot fi nominalizati specialisti si oameni de stiinta din domeniile mentionate care isi desfasoara activitatea stiintifica in Turcia sau care sunt angajati in proiecte derulate in limba turca, in afara Turciei. Termenul limita pana la care se pot trimite nominalizari este 8 mai 2018, iar castigatorii vor fi anuntati pana la sfarsitul lunii octombrie a.c. Informatii suplimentare se gasesc la pagina http://www.tuba.gov.tr/en/grants-awards/awards-programme/tuba-academy-prizes sau pot fi solicitate prin e-mail: academy.prizes@tuba.gov.tr.


EVENIMENTE, SESIUNI DE COMUNICARI, CONFERINTE
Universitatea Babes-Bolyai a initiat, incepand din prima jumatate a anului 2018, Programul UBB4Society&Economy, implementat prin Oficiul de Management si Transfer Tehnologic si Cognitiv (OMTTC), sub egida Institutului STAR-UBB (http://starubb.institute.ubbcluj.ro/). Unul dintre proiectele majore ale acestui program este UBBInvent – eveniment de networking / colaborare cu caracter periodic, prin care UBB se conecteaza si isi dezvolta relatiile cu actorii economici si sociali activi. In cadrul acestor evenimente reprezentantii UBB urmaresc simultan prezentarea portofoliului relevant de inventii si servicii inovative al UBB de potential interes pentru parteneri, precum si identificarea nevoilor si problemelor cu care se confrunta mediul economic si prezentarea solutiilor inovative pe care UBB le poate oferi pentru rezolvarea acestora. Primul eveniment de networking din cadrul Programului UBB4Society&Economy a avut loc in data de 26 aprilie 2018. Programul UBB4Society&Economy (http://transfertehnologic.centre.ubbcluj.ro/programe/ubb4societyeconomy/) cuprinde trei actiuni majore: UBBInvent,  Risky Business Student Challenge, respectiv UBBPro.

Universitatea Babes-Bolyai i-a avut ca invitati joi, 26 aprilie 2018, pe E.S. Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la Bucuresti si pe dl. Leonard Orban, consilier prezidential pentru afaceri europene. In prima parte a zilei cei doi invitati au participat la Facultatea de Studii Europene la dezbaterea „Viitorul Uniunii Europene: de la scenarii la reforme”, co-organizata de Institutul de Cercetari Europene si Grupul de Reflectie CITADEL. Evenimentul a fost compus din doua parti: o dezbatere publica si o masa rotunda. Dezbaterea a fost co-moderata de prof. univ. dr. Nicolae Paun, decanul Facultatii de Studii Europene si directorul Institutului de Cercetari Europene, si de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul si coordonatorul Grupului de Reflectie CITADEL, in timp ce masa rotunda a fost moderata de dl. prof. dr. Rudolf Graf, prorector al Universitatii Babes-Bolyai. In cea de-a doua parte a zilei, Ambasadorul Germaniei a sustinut la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, o prelegerea cu tema „Quo Vadis Europa: O discutie cu E.S. Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei, despre viitorul Uniunii Europene”.

Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Babes-Bolyai va gazdui in perioada 2-4 mai 2018, cea de-a doua conferinta CEMS, intitulata „Temporalities of Modernism”. Evenimentul, organizat de Centrul de Cercetare a Romanului Britanic Contemporan/CCRBC  al Facultatii de Litere a UBB si Centre for European Modernism Studies/CEMS al Universitatii din Perugia, Italia, ii va avea ca invitati pe: Jean-Michel Rabate, University of Pennsylvania (SUA), Randall Stevenson, University of Edinburgh (Marea Britanie), Declan Kiberd, Notre Dame University (SUA) si University College Dublin (Irlanda), Rarita Zbranca, ALTART Foundation, Cluj-Napoca (Romania) Patrick McGuinness, University of Oxford (Maria Britanie) si Christian Moraru, University of North Carolina, Greensboro (SUA).

In data de 27 aprilie, la Facultatea de  Matematica si Informatica are loc conferinta: Chern-Schwartz-MacPherson classes of Schubert cells in flag manifolds sustinuta de Prof. Dr. LEONARDO MIHALCEA, Virginia Tech University, USA.

Departamentul de limba si literatura germana, in colaborare cu Biblioteca Austria, Forumul cultural austriac si Societatea romano-austriaca organizeaza in 26-27 aprilie conferinta “WERTE – ZEITEN – ORTE – Die Kraft der Multikulturalitat in Sprache und Literatur”.

Facultatea de Litere organizeaza in perioada 2-4 mai conferinta internationala Temporalities of Modernism.

Facultatea de Istorie si Filosofie impreuna cu Editura Institutului pentru Studierea Problemelor Minoritatilor Nationale organizeaza lansarea cartii: Hermann Gusztav Mihaly: Cronici si documente controversate privind istoria secuilor. Fragmente si interpretari. Volumul va fi prezentat de catre Prof. univ. dr. Sorin Mitu.

Vineri, 4 mai, Scoala Doctorala de Filosofie organizeaza conferinta anuala a doctoranzilor cu tema Cercetari filosofice doctorale in societatea bazata pe cunoastere.

In 26 aprilie, Doreen PICK, de la University of Applied Sciences Merseburg (Germania), a sustinut o prezentare in cadrul sesiunii de primavara a Cluj Economics and Business Seminar Series (CEBSS), pe tema The ‘locus continuum’ of price increase perceptions – Is communicating a good cause for price increases always beneficial?. CEBSS, initiat si coordonat de catre conf.univ.dr. Cristian Litan, reprezinta un forum pentru dezbaterea si difuzarea rezultatelor cercetarilor stiintifice.

In 3 mai, conf.univ.dr. Balint Marko, de la Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Biologie si Geologie, va sustine o prezentare in cadrul sesiunii de primavara a Cluj Economics and Business Seminar Series (CEBSS).


TITLURI NOI APARUTE LA PRESA UNIVERSITARA CLUJEANA
BINDIU-HAITONIC Raluca, Relatia dintre asociatiile de foraminifere fosile si mediile depozitionale din nordul panzei de Tarcau (Carpatii Orientali, Romania) (e-book)
CSANAD Albert Lorincz, Dilemmak tobbkulturas terekben (e-book)
MOLDOVAN Bogdan Andrei, Performanta financiara in administratia publica locala si dezvoltarea economica a comunitatilor (e-book)
HOLOBACA Iulian‐Horia, IVAN Kinga, LES RISQUES NATURELS DANS LE CONTEXTE DU CHANGEMENT CLIMATIQUE, Resumes etendus 14 mars – 17 mars 2018 Faculte de Geographie, Cluj‐Napoca (e-book)
FLOREA Ligia Stela, Pour une approche linguistique et pragmatique du texte litteraire Seconde edition revue et augmentee (e-book)
TASCA Nicolae, Observator. Jurnal socio‐politic 2003‐2018 (e-book)


ARTICOLE APARUTE
Precup, Radu
A critical point theorem in bounded convex sets and localization of Nash-type equilibria of nonvariational systems
JOURNAL OF MATHEMATICAL ANALYSIS AND APPLICATIONS
Volume: 463  Issue: 1  Pages: 412-431
DOI: 10.1016/j.jmaa.2018.03.035
Published: JUL 1 2018
Accession Number: WOS:000429890300026

Biro, T. S.; Neda, Z.
Unidirectional random growth with resetting
PHYSICA A-STATISTICAL MECHANICS AND ITS APPLICATIONS
Volume: 499  Pages: 335-361
DOI: 10.1016/j.physa.2018.02.078
Published: JUN 1 2018
Accession Number: WOS:000428493900033

Velickovska, Sanja Kostadinovic; Mot, Augustin Catalin; Mitrev, Sasa; Gulaboski, Rubin; Bruehl, Ludger; Mirhosseini, Hamed; Silaghi-Dumitrescu, Radu; Matthaeus, Bertrand
Bioactive compounds and “in vitro” antioxidant activity of some traditional and non-traditional cold-pressed edible oils from Macedonia
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Volume: 55  Issue: 5  Pages: 1614-1623
DOI: 10.1007/s13197-018-3050-0
Published: MAY 2018
Accession Number: WOS:000429964000002

Nagy-Simon, T.; Potara, M.; Craciun, A-M; Licarete, E.; Astilean, S.
IR780-dye loaded gold nanoparticles as new near infrared activatable nanotheranostic agents for simultaneous photodynamic and photothermal therapy and intracellular tracking by surface enhanced resonant Raman scattering imaging
JOURNAL OF COLLOID AND INTERFACE SCIENCE
Volume: 517  Pages: 239-250
DOI: 10.1016/j.jcis.2018.02.007
Published: MAY 1 2018
Accession Number: WOS:000429503500026

Szekeres, Edina; Chiriac, Cecilia Maria; Baricz, Andreea; Szoke-Nagy, Tiberiu; Lung, Ildiko; Soran, Maria-Loredana; Rudi, Knut; Dragos, Nicolae; Coman, Cristian
Investigating antibiotics, antibiotic resistance genes, and microbial contaminants in groundwater in relation to the proximity of urban areas
ENVIRONMENTAL POLLUTION (FI-5.099)
Volume: 236  Pages: 734-744
DOI: 10.1016/j.envpol.2018.01.107
Published: MAY 2018
Accession Number: WOS:000429187500076

Pasarelu, Costina Ruxandra; Dobrean, Anca
A video-based transdiagnostic REBT universal prevention program for internalizing problems in adolescents: study protocol of a cluster randomized controlled trial
BMC PSYCHIATRY
Volume: 18  Article Number: 101
DOI: 10.1186/s12888-018-1684-0
Published: APR 13 2018
Accession Number: WOS:000429943700001

Bucur, Ioan I.; Sudar, Milan N.; Sasaran, Emanoil; Jovanovic, Divna; Ples, George; Polavder, Svetlana
Rediscovery of the type locality of the Udoteacean alga Boueina hochstetteri TOULA, 1884, in the Lower Cretaceous of Serbia
CARNETS DE GEOLOGIE
Volume: 18  Issue: 4  Pages: 123-137
DOI: 10.4267/2042/66509
Published: APR 12 2018
Accession Number: WOS:000429855700001

Pienn, Michael; Burgard, Caroline; Payer, Christian; Avian, Alexander; Urschler, Martin; Stollberger, Rudolf; Olschewski, Andrea; Olschewski, Horst; Johnson, Thorsten; Meinel, Felix G.; Balint, Zoltan
Healthy Lung Vessel Morphology Derived From Thoracic Computed Tomography
FRONTIERS IN PHYSIOLOGY
Volume: 9  Article Number: 346
DOI: 10.3389/fphys.2018.00346
Published: APR 10 2018
Accession Number: WOS:000429599100001

Rill, Robert Adrian; Farago, Kinga Bettina; Lorincz, Andras
Strategic predictors of performance in a divided attention task
PLOS ONE
Volume: 13  Issue: 4  Article Number: e0195131
DOI: 10.1371/journal.pone.0195131
Published: APR 5 2018
Accession Number: WOS:000429206800041

Papp, Botond; Cucos (Dinu), Alexandra; Cosma, Constantin
A COMPREHENSIVE STUDY OF RESIDENTIAL, GEOGENIC AND WATER RADON IN THE NORTH AREA OF MUREAz COUNTY, ROMANIA
RADIATION PROTECTION DOSIMETRY
Volume: 179  Issue: 1  Pages: 80-86
DOI: 10.1093/rpd/ncx212
Published: APR 2018
Accession Number: WOS:000429473500010

Wilkins, Matthew R.; Scordato, Elizabeth S. C.; Semenov, Georgy A.; Karaardic, Hakan; Shizuka, Daizaburo; Rubtsov, Alexander; Pap, Peter L.; Shen, Sheng-Feng; Safran, Rebecca J.
Global song divergence in barn swallows (Hirundo rustica): exploring the roles of genetic, geographical and climatic distance in sympatry and allopatry
BIOLOGICAL JOURNAL OF THE LINNEAN SOCIETY
Volume: 123  Issue: 4  Pages: 825-849
DOI: 10.1093/biolinnean/bly012
Published: APR 2018
Accession Number: WOS:000429470400011

Popa, Roxana A.; Licarete, Emilia; Banciu, Manuela; Silvestru, Anca
Organoselenium compounds containing pyrazole or phenylthiazole groups: Synthesis, structure, tin(IV) complexes and antiproliferative activity
APPLIED ORGANOMETALLIC CHEMISTRY
Volume: 32  Issue: 4  Article Number: e4252
DOI: 10.1002/aoc.4252
Published: APR 2018
Accession Number: WOS:000428845800041

Novac, Adela; Precup, Radu
THEORY AND COMPUTATION FOR MULTIPLE POSITIVE SOLUTIONS OF NON-LOCAL PROBLEMS AT RESONANCE
JOURNAL OF APPLIED ANALYSIS AND COMPUTATION
Volume: 8  Issue: 2  Pages: 486-497
DOI: 10.11948/2018.486
Published: APR 2018
Accession Number: WOS:000429102100007

Otrocol, Diana; Serban, Marcel-Adrian
AN EFFICIENT STEP METHOD FOR A SYSTEM OF DIFFERENTIAL EQUATIONS WITH DELAY
JOURNAL OF APPLIED ANALYSIS AND COMPUTATION
Volume: 8  Issue: 2  Pages: 498-508
DOI: 10.11948/2018.498
Published: APR 2018
Accession Number: WOS:000429102100008

Sesarman, Alina; Tefas, Lucia; Sylvester, Bianca; Licarete, Emilia; Rauca, Valentin; Luput, Lavinia; Patras, Laura; Banciu, Manuela; Porfire, Alina
Anti-angiogenic and anti-inflammatory effects of long-circulating liposomes co-encapsulating curcumin and doxorubicin on C26 murine colon cancer cells
PHARMACOLOGICAL REPORTS
Volume: 70  Issue: 2  Pages: 331-339
DOI: 10.1016/j.pharep.2017.10.004
Published: APR 2018
Accession Number: WOS:000429216400019

Cirstea, Stefan Dragos; Moldovan-Teselios, Calin; Cirstea, Andreea; Turcu, Antoniu Claudiu; Darab, Cosmin Pompei
Evaluating Renewable Energy Sustainability by Composite Index
SUSTAINABILITY
Volume: 10  Issue: 3  Article Number: 811
DOI: 10.3390/su10030811
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000428567100238

Blaga, Oana M.; Vasilescu, Livia; Chereches, Razvan M.
Use and effectiveness of behavioural economics in interventions for lifestyle risk factors of non-communicable diseases: a systematic review with policy implications
PERSPECTIVES IN PUBLIC HEALTH
Volume: 138  Issue: 2  Pages: 100-110
DOI: 10.1177/1757913917720233
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000429908500011

Kristaly, Alexandru
Poincare’s Lemma on Some Non-Euclidean Structures
CHINESE ANNALS OF MATHEMATICS SERIES B
Volume: 39  Issue: 2  Pages: 297-314
DOI: 10.1007/s11401-018-1065-5
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000429356800008

Calugareanu, Grigore
Tripotents: a class of strongly clean elements in rings
ANALELE STIINTIFICE ALE UNIVERSITATII OVIDIUS CONSTANTA-SERIA MATEMATICA
Volume: 26  Issue: 1  Pages: 69-80
DOI: 10.2478/auom-2018-0003
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000429043800003

Jaromi, Melinda; Kukla, Aniko; Szilagyi, Brigitta; Simon-Ugron, Agnes; Bobaly, Viktoria Kovacsne; Makai, Alexandra; Linek, Pawel; Acs, Pongrac; Leidecker, Eleonora
Back School programme for nurses has reduced low back pain levels: A randomised controlled trial
JOURNAL OF CLINICAL NURSING
Volume: 27  Issue: 5-6  Pages: E895-E902
DOI: 10.1111/jocn.13981
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000428419400002

Jusoh, R.; Nazar, R.; Pop, I.
Three-dimensional flow of a nanofluid over a permeable stretching/shrinking surface with velocity slip: A revised model
PHYSICS OF FLUIDS
Volume: 30  Issue: 3  Article Number: 033604
DOI: 10.1063/1.5021524
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000428930500043

Espinola, Rafa; Madiedo, Oscar; Nicolae, Adriana
BORSUK-DUGUNDJI TYPE EXTENSION THEOREMS WITH BUSEMANN CONVEX TARGET SPACES
ANNALES ACADEMIAE SCIENTIARUM FENNICAE-MATHEMATICA
Volume: 43  Issue: 1  Pages: 225-238
DOI: 10.5186/aasfm.2018.4313
Published: 2018
Accession Number: WOS:000429434500011

Andreicut, Andra-Diana; Parvu, Alina Elena; Mot, Augustin Catalin; Parvu, Marcel; Fodor, Eva Fischer; Feldrihan, Vasile; Catoi, Adriana Florinela; Cecan, Mihai; Irimie, Alexandru
ANTI-INFLAMMATORY AND ANTIOXIDANT EFFECTS OF MAHONIA AQUIFOLIUM LEAVES AND BARK EXTRACTS
FARMACIA
Volume: 66  Issue: 1  Pages: 49-58
Published: JAN-FEB 2018
Accession Number: WOS:000429408600007

Cristina, Anamaria; Leonte, Denisa; Vlase, Laurian; Bencze, Laszlo Csaba; Imre, Silvia; Zaharia, Valentin
HETEROCYCLES 42. SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION OF NEW THIAZOLO[3,2-B] [1,2,4] TRIAZOLE DERIVATIVES WITH ANTI-INFLAMMATORY POTENTIAL
FARMACIA
Volume: 66  Issue: 1  Pages: 88-96
Published: JAN-FEB 2018
Accession Number: WOS:000429408600012

Pop, Raluca M.; Puia, Ion Cosmin; Puia, Aida; Chedea, Veronica S.; Leopold, Nicolae; Bocsan, Ioana C.; Buzoianu, Anca D.
Characterization of Trametes versicolor: Medicinal Mushroom with Important Health Benefits
NOTULAE BOTANICAE HORTI AGROBOTANICI CLUJ-NAPOCA
Volume: 46  Issue: 2  Pages: 343-349
DOI: 10.15835/nbha46211132
Published: 2018
Accession Number: WOS:000429148700005

Achim, Monica Violeta; Borlea, Sorin Nicolae; Gaban, Lucian Vasile; Cuceu, Ionut Constantin
RETHINKING THE SHADOW ECONOMY IN TERMS OF HAPPINESS. EVIDENCE FOR THE EUROPEAN UNION MEMBER STATES
TECHNOLOGICAL AND ECONOMIC DEVELOPMENT OF ECONOMY
Volume: 24  Issue: 1  Pages: 199-228
DOI: 10.3846/20294913.2016.1209250
Published: 2018
Accession Number: WOS:000429149000009

Valenas, Sergiu P.; Szentagotai-Tatar, Aurora
THE RELATIONSHIP BETWEEN RUMINATION AND EXECUTIVE FUNCTIONS: A META-ANALYSIS
JOURNAL OF EVIDENCE-BASED PSYCHOTHERAPIES
Volume: 17  Issue: 2  Pages: 24-52
Published: SEP 2017
Accession Number: WOS:000429749300002

Fodor, Liviu A.; Cosmoiu, Ana; Podina, Ioana R.
COGNITIVE BIAS MODIFICATION FOR ATTENTION TO AND APPROACH OF APPETITIVE FOOD STIMULI: A META ANALYSIS
JOURNAL OF EVIDENCE-BASED PSYCHOTHERAPIES
Volume: 17  Issue: 2  Pages: 85-104
Published: SEP 2017
Accession Number: WOS:000429749300005

Costescu, Cristina A.; Vanderborght, Bram; David, Daniel O.
ROBOT-ENHANCED CBT FOR DYSFUNCTIONAL EMOTIONS IN SOCIAL SITUATIONS FOR CHILDREN WITH ASD
JOURNAL OF EVIDENCE-BASED PSYCHOTHERAPIES
Volume: 17  Issue: 2  Pages: 119-132
Published: SEP 2017
Accession Number: WOS:000429749300007

Iancu, Mihaela; Pop, Florina; Farcas, Raluca Ioana; Gherman, Amfiana; Zgaia, Armeana; Vlad, Catalin; Irimie, Alexandru; Achimas-Cadariu, Patriciu
THE EFFECT OF PSYCHOLOGICAL GROUP INTERVENTION ON EMOTIONAL PROBLEMS, EVENT IMPACT AND QUALITY OF LIFE IN BREAST CANCER PATIENTS UNDER RADIOTHERAPY: A PILOT STUDY
JOURNAL OF EVIDENCE-BASED PSYCHOTHERAPIES
Volume: 17  Issue: 2  Pages: 133-146
Published: SEP 2017
Accession Number: WOS:000429749300008

Onac, Ioana; Moldovan, Adela; Igna, Raluca; Ungur, Rodica; Onac, Ioan
MECHANISM OF CHANGE FOLLOWING MULTIDISCIPLINARY TREATMENT OF LOW BACK PAIN SECONDARY TO LUMBAR DISC PROLAPSE
JOURNAL OF EVIDENCE-BASED PSYCHOTHERAPIES
Volume: 17  Issue: 2  Pages: 159-173
Published: SEP 2017
Accession Number: WOS:000429749300010

Diudea, Mircea V.
Hypercube Related Polytopes
IRANIAN JOURNAL OF MATHEMATICAL CHEMISTRY
Volume: 9  Issue: 1  Pages: 1-8
DOI: 10.22052/ijmc.2017.101019.1318
Published: WIN-SPR 2018
Accession Number: WOS:000429640400001

Aghamajidi, Mohammad; Yazdi, Mohammad Efrekhari; Dinarvand, Saeed; Pop, Ioan
Tiwari-Das nanofluid model for magnetohydrodynamics (MHD) natural-convective flow of a nanofluid adjacent to a spinning down-pointing vertical cone
PROPULSION AND POWER RESEARCH
Volume: 7  Issue: 1  Pages: 78-90
DOI: 10.1016/j.jppr.2018.02.002
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000429618900008

Gori, Nicolai
Codes of Ethics for Political Parties and Their Role in Communication (in the Time of Electoral Campaigns)
POSTMODERN OPENINGS
Volume: 9  Issue: 1  Pages: 147-+
DOI: 10.18662/po/10
Published: MAR 2018
Accession Number: WOS:000429112900010

Hent, Alin; Cioata, Daniel
WHAT’ S IN A NAME? A STAMPED SHIELD-BOSS FROM GRADISTEA DE MUNTE – SARMIZEGETUSA REGIA
JOURNAL OF ANCIENT HISTORY AND ARCHAEOLOGY
Volume: 4  Issue: 4  Pages: 64-71
DOI: 10.14795/j.v4i4.285
Published: 2017
Accession Number: WOS:000429922400003

Author(s): Salagean, GS (Salagean, Grigore S.); Venter, A (Venter, Adela)
ON THE ORDER OF CONVOLUTION CONSISTENCE OF THE ANALYTIC FUNCTIONS WITH NEGATIVE COEFFICIENTS
MATHEMATICA BOHEMICA
Volume: 142  Issue: 4  Pages: 381-386
DOI: 10.21136/MB.2017.0019-15
Published: 2017
Accession Number: WOS:000429197000004


ALTE PUBLICATII
Vasilache, Stefan
On the Ocean. The Mediterranean and the Atlantic from Prehistory to AD 1500
JOURNAL OF ANCIENT HISTORY AND ARCHAEOLOGY
Volume: 4  Issue: 4  Pages: 89-91
DOI: 10.14795/j.v4i4.288
Published: 2017
Accession Number: WOS:000429922400006


SUSTINERI TEZE DE ABILITARE (lista la http://doctorat.ubbcluj.ro/ro/sustinerea-publica-a-tezelor-de-abilitare/)
4 MAI 2018, ORA 10
CANDIDAT    CALIN – VALENTIN FELEZEU
INSTITUTIA LA CARE ESTE TITULAR CANDIDATUL    UNIVERSITATEA „BABES – BOLYAI” DIN CLUJ-NAPOCA
DOMENIUL DE DOCTORAT VIZAT PENTRU ABILITARE    ISTORIE
LOCUL SUSTINERII PUBLICE A TEZEI DE ABILITARE    FACULTATEA DE ISTORIE SI FILOSOFIE, STR. MIHAIL KOGALNICEANU NR.1, SALA 311 (ETAJ 3)
TITLUL TEZEI DE ABILITARE    CEREMONIALUL IMPERIAL OTOMAN. INTRE DIMENSIUNEA OFICIALA SI CEA PRIVATA (THE OTTOMAN IMPERIAL CEREMONY. BETWEEN THE OFFICIAL AND THE PRIVATE DIMENSIONS)
COMPONENTA COMISIEI DE ABILITARE: 1. PROF. UNIV. DR. IONEL CANDEA, UNIVERSITATEA „DUNAREA DE JOS” DIN GALATI; 2. PROF. UNIV. DR. TASIN GEMIL, UNIVERSITATEA „BABES – BOLYAI” DIN CLUJ­NAPOCA; 3. PROF. UNIV. DR. CORNELIU – MIHAIL LUNGU, UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA


SUSTINERI DOCTORATE (lista la http://doctorat.ubbcluj.ro/ro/sustinerile-publice-ale-tezelor-de-doctorat/)
5 MAI 2018, 10:00
FACULTATEA    Geografie
LOCUL SUSTINERII    sala 43, Amfiteatrul de Geografie George VALSAN
AUTORUL TEZEI DE DOCTORAT    PORCUTAN Adriana Mihaela
TITLUL TEZEI DE DOCTORAT    Regimul scurgerii apei raurilor din bazinul hidrografic Suceava
DOMENIUL DE DOCTORAT    Geografie
Conducator/Conducatori de doctorat: Prof. univ. dr. SOROCOVSCHI Victor (Universitatea „Babes – Bolyai” din Cluj-Napoca)