Enformation și Coherent Digital vă oferă o perioadă de acces gratuit la baza de date Policy Commons, până la sfârșitul lunii martie.

Perioada de desfășurare: 01.03.2021 – 31.03.2021
Modalitate de acceshttps://policycommons.net/

Policy Commons este o platformă deschisă care facilitează găsirea, catalogarea și conservarea rapoartelor, documentelor de lucru, brief-urilor de politici publice și datelor a peste 5.000 de OIG-uri, ONG-uri, think tanks și centre de cercetare. Acesta este un serviciu complex care acoperă materiale digitale și de arhivă de la organizații interguvernamentale (OIG), precum OECD, ONU, Banca Mondială, FMI, FAO și UE, precum și organizații non-guvernamentale (ONG), precum Amnesty International și think tanks.

Oricine va putea folosi Policy Commons pentru a găsi conținutul de care are nevoie – accesul la text complet va fi oferit prin intermediul site-ului original, dacă este încă disponibil. Instituțiile abonate vor putea accesa copii de arhivă, conținut exclusiv și vor beneficia de o gamă completă de servicii de asistență, inclusiv metadate și statistici de utilizare.

Policy Commons s-a lansat în noiembrie 2020 cu peste 1,5 milioane de documente.