Stat și Biserică în epoca lui Napoleon Bonaparte. Poziția episcopilor francezi și italieni față de legitimarea dinastică

Facultatea de Istorie și Filosofie, aula Regele Ferdinand I str. Napoca nr. 11, Cluj-Napoca

Facultatea de Istorie și Filosofie prin Școala Doctorală Studii de Populație și Istoria Minorităților vă invită la conferința Stat și Biserică în epoca lui Napoleon Bonaparte. Poziția episcopilor francezi și italieni față de legitimarea dinastică, susținută de Dl. dr. Riccardo …

Stat și Biserică în epoca lui Napoleon Bonaparte. Poziția episcopilor francezi și italieni față de legitimarea dinastică Read More »

Teologie și Frontieră

Colegiul Academic, sala Club str. Emmanuel de Martonne, nr. 1, Cluj-Napoca

Facultatea de Teologie Greco-Catolică din cadrul Universității Babeș-Bolyai vă invită la conferința internațională - Teologie și Frontieră.

Identități, ideologii și politici în Orientul Mijlociu, Mediterana și Asia de Sud

Facultatea de Istorie și Filosofie și Platforma Zoom

Facultatea de Istorie și Filosofie prin Centrul de Studii asupra Orientului Mijlociu și a Mediteranei și Middle East Political and Economic Institute București vă invită la conferința națională Identități, ideologii și politici în Orientul Mijlociu, Mediterana și Asia de Sud.

Ergänzungen, Erweiterungen und neue Ansätze im Studium

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, sala 118

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor prin Departamentul de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în limba germană vă invită la workshopul intitulat Ergänzungen, Erweiterungen und neue Ansätze im Studium.

Noaptea Muzeelor

Universitatea Babeș-Bolyai str. M. Kogălniceanu nr. 1, Cluj-Napoca

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar, vă invită la Noaptea Muzeelor. Intrarea este liberă.

Avatars de la féminité dans l’Afrique subsaharienne, à travers le roman – Christine – d’Isaïe Biton Koulibaly

Facultatea de Litere, sala Balzac Str. Horea, nr. 31, Cluj-Napoca

Facultatea de Litere prin Departamentul de Limbi şi Literaturi Romanice vă invită la conferința: Avatars de la féminité dans l’Afrique subsaharienne, à travers le roman - Christine - d’Isaïe Biton Koulibaly,  susținută de Dna. drd.  Chandra Feupeussi, Université Côte d’Azur, …

Avatars de la féminité dans l’Afrique subsaharienne, à travers le roman – Christine – d’Isaïe Biton Koulibaly Read More »